De internetgebruikers kunnen kosteloos gebruik maken van de diensten op de website van Koninklijke Nederlandse Schaakbond (https://onk.schaken.nl).
Het feit dat u gebruik maakt van de website van Koninklijke Nederlandse Schaakbond betekent dat u akkoord gaat met de gebruiksvoorwaarden voor de website van Koninklijke Nederlandse Schaakbond.

Intellectuele eigendomsrechten

De intellectuele eigendomsrechten van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van Koninklijke Nederlandse Schaakbond berusten bij Koninklijke Nederlandse Schaakbond. Duplicatie, distributie en publicatie van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van Koninklijke Nederlandse Schaakbond is uitsluitend toegestaan met voorafgaande toestemming.
Schriftelijke aanvragen stuurt u aan Koninklijke Nederlandse Schaakbond, bondsbureau@schaakbond.nl

Privacyverklaring

Download hier onze Privacyverklaring. Via onze cookieverklaring kunt u uw cookie instellingen aanpassen.

Afwijzing van aansprakelijkheid

Ondanks voortdurende zorg en aandacht voor de website van Koninklijke Nederlandse Schaakbond geeft Koninklijke Nederlandse Schaakbond geen garanties op de volledigheid, juistheid of actualiteit van de inhoud van de website van Koninklijke Nederlandse Schaakbond.
Koninklijke Nederlandse Schaakbond kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade door het gebruiken van de website van Koninklijke Nederlandse Schaakbond, de onmogelijkheid de website van Koninklijke Nederlandse Schaakbond te gebruiken, uit de levering van diensten door Koninklijke Nederlandse Schaakbond of het gebrek aan levering van diensten door Koninklijke Nederlandse Schaakbond.

Wijzigingen

De inhoud van de website van Koninklijke Nederlandse Schaakbond wordt regelmatig bijgewerkt. Koninklijke Nederlandse Schaakbond behoudt zich het recht voor de inhoud van de website van Koninklijke Nederlandse Schaakbond te allen tijde en met onmiddellijke ingang te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Laatst gewijzigd op 17 januari 2023.